Over bouwbedrijf Fleuren

Bouwbedrijf Fleuren BV

Bouwbedrijf Fleuren BV is een eigentijds bouwbedrijf met uitgebreide kennis van en ervaring op het gebied van Nieuwbouw, Verbouw, Renovatie en Onderhoud van woningen, boerderijen en bedrijfspanden, Wij leveren hoogwaardige kwaliteit voor een realistische prijs.

Wij denken graag met u als opdrachtgever mee, met als doel optimaal woongenot. Een vast team van vakbekwame specialisten waarin men goed op elkaar ingespeeld is, werkt bij u op locatie om uw opdracht naar alle tevredenheid uit te voeren.

Bouwadvies op maat

Heeft u bouw- of verbouwplannen ? En heeft u geen idee waar u moet beginnen ? Graag geven wij u een gedegen bouwadvies op maat. Tijdens een verhelderend gesprek kunnen wij uw wensen rondom uw bouw- of verbouwplannen goed inventariseren. Inmiddels hebben wij met onze jarenlange ervaring veel kennis opgedaan om u van de juiste tips & trucs te voorzien. Wij weten alle ins & outs met betrekking tot fijn woongenot.

Of u nu nog op zoek bent naar een kavel, of u bent alleen op zoek naar een aannemer, in welke fase uw plannen zich ook bevinden, wij kunnen u helpen uw droom te werkelijkheid te realiseren.

Bouwbedrijf Fleuren BV is de betrouwbare partner in de regio voor al uw bouwwensen. Neem voor de realisatie van úw droom gerust contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Klantgericht

Onze eerste zorg is om de klant te ontzorgen ofwel denken in oplossingen en een fijne samenwerking te realiseren. Tenslotte ben je best een tijdje afhankelijk van elkaar, daarom vinden wij het belangrijk dat er een goede klik onderling is.

Vertrouwd bouwen

Wij zijn lid van Bouwend Nederland, Gecertificeerd Bouwgarant – Verbouwgarant & Woningborg

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Wij leveren kwaliteit voor een realistische prijs.

Realistische planning

Wij werken met een strakke en realistische planning, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Service gericht

Klaar staan voor de klant is voor ons centraal, wij halen onze voldoening uit tevreden klanten. Wij doen er dus tijdens en na de bouw zoveel mogelijk aan om u tegemoet te komen in al uw wensen.

Wat kost een woning bouwen of verbouwen ?

Deze vraag krijgen wij regelmatig gesteld. Er is niet gemakkelijk één  prijs voor te geven. Wij hanteren bijvoorbeeld geen prijzen per vierkante meter of per m3. De kosten van het bouwen van een huis zijn van zoveel factoren afhankelijk. Het begint al met de kavel. Is deze bouwrijp, of moeten hier alle voorzieningen voor bijvoorbeeld fundering en riolering nog voor getroffen worden. Daarnaast hangt het helemaal af van wat voor type huis u kiest. De grootte qua oppervlakte en inhoud. En of er naast uw huis ook nog graag bijgebouwen gerealiseerd dienen te worden.

Prijzen materialen

Daarnaast zijn er ook zo veel materialen waaruit u kunt kiezen. Zowel voor tijdens de bouw als tijdens de afwerking. Denk maar eens aan een keuken of badkamer. U kunt het eenvoudig houden of kiezen voor totale luxe, of u kiest een mooie middenweg . Ook qua installaties voor warmte e.d. zijn er zoveel verschillende materialen en opties beschikbaar dat hier geen standaard prijs voor af te geven is. Wij laten de keuze voor inrichting graag aan u over, maar kunnen hier uiteraard wel een advies in geven.

Bouwen binnen budget

Onze filosofie is dat er voor elk redelijk budget een huis te bouwen is. Wij leveren kwaliteit tegen een realistische prijs. Maar het is altijd maatwerk! Als u ons uw budget en wensen vertelt, dan vertellen wij u wat graag wat de mogelijkheden zijn. Neem hiervoor contact met ons op, wij maken graag een afspraak om uw wensen door te nemen.

Stappenplan huis bouwen

Kennismaking

Allereerst willen wij graag met u kennismaken. Om uw droom door te spreken, uw wensen te inventariseren en elkaar een beetje beter leren kennen. Zo kunnen we een gedegen advies op maat voor u maken. Met onze jarenlange ervaring, kunnen wij u van veel tips voorzien.

Het ontwerp

Als het “klikt” en u heeft nog géén eigen ontwerp, maken wij graag een ontwerp voor u. dit ontwerp voldoet volledig aan uw wensen en de eisen m.b.t. tot vergunningen etc.

Bouwvergunning

U heeft het ontwerp goedgekeurd. Dit werken wij verder uit tot een bouwaanvraag. Wij nemen in één document alle materialen, constructies, installaties etc. mee welke allemaal al dus meteen op elkaar afgestemd zijn. Hierdoor is een groot gedeelte van de werkvoorbereiding al getroffen.

De bouw

Op het moment dat de bouwvergunning is verleend, kunnen wij meteen aan de slag! Wij bestellen alle materialen en beginnen direct met het bouwen van uw droomwoning. Tijdens de bouw heeft u telkens één aanspreekpunt voor al uw vragen. Zo houden wij alles mooi overzichtelijk.

Oplevering en nazorg

Wij halen onze voldoening uit tevreden klanten. Wij doen er dus tijdens en na de bouw zoveel mogelijk aan om u tegemoet te komen aan al uw wensen.

We nemen graag contact met u op.

Laat ons weten voor welke uitdaging u staat. Wij kijken graag met u mee.

Adresgegevens

Contact

Wij zijn lid van: